Boulderbox

Wat krijg je als je het bekende spel Twister kruist met een boulderwand waar je zonder touw kan klimmen? Precies daarmee kwam Thomas aanzetten. We noemen het de Boulderbox en die daagt je publiek uit om zo lang mogelijk te blijven hangen in de meest onmogelijke posities. Het levert overigens ook briljante foto’s op.

Specs

Gewicht

500 kg

Capaciteit

5 personen

Afmetingen

Hoogte: 320 cm
Breedte: 200 cm
Diepte 200 cm

Concept A:

Bouldertwister

Een spelletje Twister in de Boulderbox is altijd lachen. Voorbijgangers kunnen zonder begeleiding aan de slag. Iemand uit het publiek drukt op de knop om de volgende move te bepalen. Wat wordt het? Linkervoet op blauw, rechterhand op rood? Spelen kan met één, twee, drie of zelfs vier mensen tegelijk. Wie het langst hangt, wint!

Concept B:

Photobox

Zo’n photobooth heb je nog nooit gezien. Naast de Boulderbox hangen opvallende outfits in de primaire Twisterkleuren. En voor de Boulderbox hangt een fisheye camera die de uiteraard geinige poses kan vastleggen. En die camera kan ook te gekke animated gifjes maken. Voor je gasten een tof aandenken, en voor jou een aanleiding voor nog een contactmoment.  

Ik kom langs!

Praat met de baas