Café Rol

Wat krijg je als we een mobiele kroeg bouwen, geïnspireerd op het legendarische Jordanese Café Nol? Juist: Café Rol. Wij rollen deze bruine kroeg zo bij je naar binnen, inclusief foute aankleding en goed sfeerlicht. Op jouw verzoek draaien we gouwe ouwe meezingers of zetten we onze karaokeset in, waarna je publiek zelf kan kiezen waar ze op meebrullen. Je ziet het al, dorstig naar binnen is schor naar buiten…

Specs

Gewicht

1300 kg

Capaciteit

15 personen

Afmetingen

Hoogte: 250 cm
Breedte: 200 cm
Lengte 500 cm

Concept A:

Karaokekroeg

Wist jij dat we gewoon een complete karaokebar naar je toe kunnen karren? Iedereen in deze keet kan en wil zingen, aangemoedigd door de sfeerverhogende sfeerbaas achter de bar. Op de brede schermen stuitert een brede selectie aan nummers voorbij. En over stuiteren gesproken: reken maar dat de zingende klandizie de keet laat rocken!

Concept B:

Bruine kroeg

In deze traditionele kroeg zorgen de houten bar, de geur van bier en de heerlijke meezingers voor een intieme kroegbeleving. Je gasten worden al snel stamgasten als ze eenmaal zijn binnengestapt om een versgetapt biertje te drinken en tegelijkertijd de stembanden even lekker uit te testen. De ramen zijn gelukkig niet van glas!

Ik kom langs!

Praat met de baas