De Cinevan

Deze mobiele bioscoop brengt het echte cinema gevoel op locatie. De caravan is van binnen bekleed met originele rode stoffering, wat zorgt voor spanning en extra sfeer. De professionele geluid installatie en het high definition beeldscherm nemen de bezoeker van deze kino volledige mee in de beelden die worden getoond. Tijd om jouw bezoekers te verrassen met hun eigen privé bioscoop!

Specs

Gewicht

850 kg

Capaciteit

5 personen

Afmetingen

Hoogte: 240 cm
Breedte: 205 cm
Lengte 400 cm

Concept A:

'Driving' Cinema

Dit keer hoef je niet naar een Drive-in Cinema toe te rijden want deze mobiele bios komt gewoon naar jou. Alles is ingebouwd om jou de ideale bioscoop ervaring te bieden op locatie. Toon je bedrijfsvideo aan collega’s, speel een goede actiefilm of korte docu. Vraag naar de mogelijkheden, we denken met je mee.

Concept B:

Mobiele gameroom

Laat je bezoekers een toffe ervaring beleven door ze een game te laten spelen op groot scherm op de locatie die jij maar wilt. Ga met collega’s de strijd aan win leuke prijzen. 

Concept C:

Speak easy

Combineer je deze concepten, dan zet je een ware speak easy neer. Wie even lekker komt borrelen in de moderne bar hoort opeens een keihard gezang vanuit de caravan. Waar komt dat vandaan? Naast de bar loopt een geheim pad dat uitkomt in de geheime bruine kroeg aan de achterzijde van de caravan. Wie nieuwsgierig genoeg is om deze ingang te vinden, wordt rijkelijk beloond!

Ik kom langs!

Praat met de baas