Coco Choco Compagnie

Coco Choco Compagnie levert een zeer divers aanbod van acts/entertainment voor festivals en (bedrijfs-) evenementen. Voor elk publiek of elk evenement hebben zij een passend aanbod. Bij alle acts van Coco Choco Compagnie draait het om aandacht, blij maken en chocolade.
Het aanbod is met name geschikt voor volwassenen óf voor kinderen, óf voor alle leeftijden door elkaar, bijvoorbeeld families. De basis van de diverse acts staat vast. Binnen die basis improviseren de zoete zussen er lekker op los. Ze bieden optimaal persoonlijke aandacht aan het publiek. Ze luisteren naar hun verhaal en spelen in op hun inbreng. Zo is een ontmoeting met de chocolade-experts van Coco Choco Compagnie altijd persoonlijk, positief en interactief. Coco Choco Compagnie is verrassend, authentiek en onvergetelijk.

Specs

Gewicht

650 kg

Capaciteit

5 personen

Afmetingen

Hoogte: 270 cm
Breedte: 200 cm
Lengte 500 cm

Concept A:

Coco Choco Tattoo Shop

Een plaatje met een praatje. Een lekkere chocolade tattoo met enkele minuten onverdeelde aandacht van mens tot mens. Daar wordt iedereen blij van.  In en voor hun roze caravan. Maatwerk tattoos, zoals bedrijfslogo, zijn mogelijk.

Concept B:

De Chocoladeprinses

Chocoprinses Coco de la Bonbonnière. Coco is hofleverancier van koninklijke chocotattoos voor het hele volk! Kom gerust even op audiëntie bij chocoladeprinses Coco. Even tijd over? Dat is dan een mooi moment voor een staatsieportret. Kijk die parade van zoete hoedjes: daar smelt je toch van!

Concept C:

Choco Chicks

Je smelt zodra je ze ziet; de pittige, stoere, maar O zo zoete Choco Chicks. Zij voorzien uw gasten van een proeftattoo. Een tattoo op proef, of om te proeven. De chicks zwermen door het publiek en trakteren hen op een plaatje met een praatje. Je blijft beslist achter met een passende tattoo en een brede glimlach.

Ik kom langs!

Praat met de baas