De Kroegcaravan

Als je dacht dat een caravan krap was, dan heb je het mis. In deze caravan hebben wij namelijk niet één maar twee barren gebouwd. Aan de ene kant zit een moderne cocktailbar, aan de andere kant een ouderwetse bruine kroeg die bovendien perfect werkt als karaokebar. Beide zijn los in te zetten of samen, waarbij de kroeg bijvoorbeeld een secret area kan zijn. Zo zijn drankjes nog nooit eerder gedaan...

Specs

Gewicht

1300 kg

Capaciteit

5 personen

Afmetingen

Hoogte: 240 cm
Breedte: 180 cm
Lengte 300 cm

Concept A:

Bruine kroeg

In deze traditionele kroeg zorgen de houten bar, de geur van bier en de heerlijke meezingers voor een intieme kroegbeleving. Je gasten worden al snel stamgasten als ze eenmaal zijn binnengestapt om een versgetapt biertje drinken en tegelijkertijd de stembanden even lekker uit te testen. De ramen zijn gelukkig niet van glas!

Concept B:

Uitgiftebar

Door het uitgifteluik van de cocktailbar serveert de barmedewerker de drank van jouw keuze. Je gasten kunnen vervolgens lekker relaxen in de chillout, onder het genot van hun drankje. Plaats her en der een aantal logo’s in deze strak vormgegeven bar en je hebt meteen een merkactivatie.

Concept C:

Speak easy

Combineer je deze concepten, dan zet je een ware speak easy neer. Wie even lekker komt borrelen in de moderne bar hoort opeens een keihard gezang vanuit de caravan. Waar komt dat vandaan? Naast de bar loopt een geheim pad dat uitkomt in de geheime bruine kroeg aan de achterzijde van de caravan. Wie nieuwsgierig genoeg is om deze ingang te vinden, wordt rijkelijk beloond!

Ik kom langs!

Praat met de baas