Fast & Hilarious

Trammelant in een oude Trabant. Een snel spel in een DDR jasje. Deze Trabant is uit 1967 en is toe aan wat actie! In de DDR ging het niet zo snel en zag het er minder flitsend uit. De auto staat symbool voor deze periode uit de geschiedenis. Maar de tijden zijn veranderd! Moderne techniek in de auto zorgt voor een nieuwe dimensie aan dit stukje nostalgie.

Specs

Gewicht

850 kg

Capaciteit

2 personen

Dimensies

Hoogte: 140 cm
Breedte: 180 cm
Lengte 320 cm

Concept A:

Fast & Hilarious

Zodra de deelnemers plaats hebben genomen op de achterbank en zich vast hebben gemaakt met de gordel, dan gaat het spel los. Acht modules lichten op in de kleur groen of rood. Elke deelnemer probeert zo snel mogelijk zijn of haar eigen kleur uit te drukken. De kleuren wisselen van plek en kunnen op elke module tevoorschijn komen. Je zit elkaar dan ook al snel in de weg! De score is zichtbaar door de voorruit. Wie is de snelste en komt als winnaar uit de strijd?!

Concept B:

Concept b?

Door het uitgifteluik van de cocktailbar serveert de barmedewerker de drank van jouw keuze. Je gasten kunnen vervolgens lekker relaxen in de chillout, onder het genot van hun drankje. Plaats her en der een aantal logo’s in deze strak vormgegeven bar en je hebt meteen een merkactivatie.

Ik kom langs!

Praat met de baas