De Ballenbakcamper

Een drive-in ballenbad is natuurlijk sowieso al een winner. Want zo hoef je niet meer naar de McDonalds of de Ikea te rijden om je onder te dompelen in deze bewezen speelomgeving. Het Ballenbakkie is de overtreffende trap en gegarandeerd een volle bak. Dat komt omdat ie ingebouwd is in een oldtimer uit 1978 die te leuk is voor woorden. Zelfs oudjes worden er kinderlijk vrolijk van!

Specs

Gewicht

2200 kg

Capaciteit

6 personen per ronde

Dimensies

Hoogte: 270 cm
Breedte: 220 cm
Lengte: 510 cm

Concept A:

Ballenbad

Alle ballen verzamelen! En dan wel op je eigen locatie. Het maakt niet uit of je nou een kinderpartijtje, een bedrijfsfeest of een kerstballenborrel geeft. Als jij razendsnel een compleet ballenbad opgetuigd wil hebben, parkeren wij hem voor je in en gooien we hem voor je open.

Concept B:

De Zilveren Bal

Is een simpel ballenbad je nog niet speels genoeg, stop er dan een competitie in! Je gasten gaan de strijd met elkaar aan om zo snel mogelijk de zilveren bal te vinden. Wie vist hem er het snelst uit? Om de tijden bij te houden en die te noteren op de deur van de camper, werken onze entertainende hosts werkelijk de ballen uit hun broek.

Video afspelen

Ik kom langs!

Praat met de baas