Theater van de Waarheid

In dit oranje retro-paradijs wordt je bezoeker eens goed de waarheid gezegd! Een eigentijdse spiri-wiri act die hun lekker hard laat lachen om hun eigen gedoe. Of ze nou alleen naar binnen gaan of met een vriend(in), Marian maakt er een gezellig feestje van met haar tarotkaarten, helderziende blik en ontwapenende uitstraling. En zeg nou zelf, daarna lopen ze weer naar buiten met meer richting in hun leven, waar of niet?

Specs

Gewicht

700 kg

Capaciteit

6 personen

Afmetingen

Hoogte: 240 cm
Breedte: 210 cm
Lengte 380 cm

Concept A:

Tarot Reading

Met haar tarotkaarten geeft de waarzegster ze een kijkje in hun toekomst. Geen BBB’s natuurlijk (bruiloften, baby’s en begrafenissen) maar concrete handvatten om hun lot stevig in eigen handen te nemen. En dat in 5 minuten!

Concept B:

Vier jezelf

‘Hoe kan ze dat nou weer weten?’ De waarzegster kijkt met liefde dwars door ze heen en herinnert ze aan hun grootste kwaliteiten en mogelijkheden. En om ze er blijvend aan te herinneren, krijgen ze haar handgeschreven reading mee in een gouden envelop.

Dit krijg je

  • Een uitstekende waarzegster, die ‘de waarheid’ licht en luchtig brengt
  • Een side-kick, om de wachtrij te managen en vermaken (maximaal 3 uur)
  • Tarotkaarten, glazen bol en andere waarzeg-attributen
  • Een binnen- en buitenzitje
  • Een mooie luifel en buitenverlichting, als daar ruimte voor is
  • En (boven)natuurlijk verbaasde en verlichte gasten

Concept C:

Speak easy

Combineer je deze concepten, dan zet je een ware speak easy neer. Wie even lekker komt borrelen in de moderne bar hoort opeens een keihard gezang vanuit de caravan. Waar komt dat vandaan? Naast de bar loopt een geheim pad dat uitkomt in de geheime bruine kroeg aan de achterzijde van de caravan. Wie nieuwsgierig genoeg is om deze ingang te vinden, wordt rijkelijk beloond!

Ik kom langs!

Praat met de baas